Újdonságos élmények...

2015.10.11 23:34

...ma épp az Aqvatikumban. 

Meglepetésnek szántuk, de hát ki tudja jó-e még a fürdőruha, meg hát őszintén néha a szülő sem bír magával, már ami a titoktartást illeti...szóval tegnap este már szóltunk nekik, hogy ma bizony buli lesz. A buli amúgy Kevin számára egy általános jelzőszó minden olyan dologra, mikor történik valami, még akkor is, ha az  valami történetesen csak a közeli boltba való kőzős elmenetel.

Reggel már korán csiviteltek, nagy buzgón igyekeztek segíteni mit is vigyünk magunkkal. Két szülő, 5 "gyerek" még alap esetben is szép kihívás néha, nem, hogy ilyen felfokozott helyzetben.

- Fürdőruha - megvannak, törölközők, papucsok, tusolók... "

-Anya! Vigyünk naptejet! - Nem kell szentem, ősz van, esik az eső....- De akkor becsaptál, azt mondtad naptej mindíg kell anélkül tilos medencézni. -  Na de ez zárt és ott nem süt a nap.... - Hogyhogy betették a szobába...ez elképzelhetetlen nekik, nem értik.

Nagy nehezen elindulunk. Ősz van, esik az eső...     -

-Anya, jajj beesőződött a kabátom. - Nem baj kicsim, ez csak víz, majd megszárad. - És, ha nem szárad meg, akkor a "szobfürdőstrandon" majd kiterítjük?

Buszra szállunk. Nem vagyunk épp átlagos látvány, egy tizenéves szerelmespárral, egy elhúzódó kamaszfiuval, egy tipikus mongol szeművel meg egy kreol kiscsajjal. Leülünk, mire Kriszta jó hangos énekelni kezd.... -Hol vagytok székelyek...? (Kárpátia) -- röhög az egész busz.

Hát akárhányan is vagyunk , akármilyen vonásokkal is, gyökér képzés már elkezdődött.

Elérhetőség

örökkönörökké krisztin77@gmail.com